2008. október 14., kedd

Beszámoló IHM

Ejha! Pörgős egy hétvége volt! ;)

Pénteken délelőtt meghozta a postás végre az új IHM lemezt (dedikált. :) ), így a már ismert 4 számon kívül volt időm párszor meghallgatni a többi nótát is. Év lemeze lazán, ki se akar esni a lejátszóból.

Este pedig rögtön lemezbemutató koncert. Fogtam hát magam és egy "laza" Démontanyás kitérő után húztam is a nemrég újranyílt Rádayba. Előzőleg azért utánaolvastam, hogy milyen is lett, mert sok jót magáról a helyről nem lehetett hallani, sajnos. Tehát akkor: Maga a hely nagyon szép lett, árak oké, van ruhatár, és ettől függetlenül még jó hely is lehetne, de 2 nagyon fontos dolog, ami miatt nem kóser még: 1. szellőztetés. Belegondolni is durva mi lehetett itt Rage Tribute-ön, mikor ingyenes volt és a csillárról is emberek lógtak 2. hangosítás szar, ami sajnos egyenlőre a koncertterem adottságai miatt van így. Amint ezek megoldottak, király hely lesz.

A koncert maga hihetetlen hangulatos volt szokás szerint, sok régi és új számmal, amit egy szép, hosszú koncerten élvezhettünk végig. :) Kivetítős móka is volt, ami eléggé dob a hangulaton egy ilyen zenekarnál. De egy IHM-től mi mást is várhatnánk? Legszemléletesebb példa amúgy, hogy az utolsó számnál rossz volt Pál mikrofonja így a közönség énekelte végig a Kéjgázt, de valami olyan szinten, hogy zengett az egész terem. Libabőr. :D Álljon itt pár vid. Köszi a feltöltőnek:

Közelítő távolító. HÖHÖHÖHÖ. Itt amúgy elég sokszor látszódom, Busival egyetemben. :D :D Aki megtalál, vendégem egy sörre. :D



Berepülés (Nagy kedvenc az újról)



Megbántani egy szabót (Ez is)



Aláírhatatlan történelem (Ez ugye Vágtázó Halottkémek feldolgozás)



Legközelebb december 18.-án lépnek fel a Pecsában egy nagyobb szabású BPRNR karácsonyi-szilveszteri muri keretében, más zenekarokkal együtt, tuti jó móka lesz. És kacagás. Meghát. Sörborjégerpálinkatalán.

Nincsenek megjegyzések: